TESTIMONI

 

Golbaha Bin Mat – Jerteh, Terengganu  Sakit pinggang, sakit tumit, resdung.

Selepas menggunakan produk ini selama 1 bulan lebih, masalah saya sudah semakin sembuh. Saya amat berpuas hati dan mempunyai keyakinan yang tinggi terhadap air Nano Can sekarang.

 

Bee Kin A/P Hock Chin – Kota Bharu, Kelantan  Selalu Demam, Selsema, Lelah, Sakit tumit kaki.

Selepas menggunakan Nano Water Can lebih kurang 3 bulan, saya mendapati pernafasan dan tenaga saya lebih baik dan sakit di bahagian tumit kaki kini telah hilang. Saya akan menggunakan Nano Water Can seumur hidup.

 

Abd Halim Bin Yaacob – Besut, Terengganu  Masalah Isteri: Darah tinggi, kencing manis, lemah jantung, bengkak kaki, sakit lutut dan ketumbuhan di tangan.

Lepas beberapa hari menggunakan produk ini, masalah isteri saya semakin berkurang. Isteri lebih bersemangat sekarang dan masalah penyakit pun sudah sembuh. Saya ada keyakinan yang kuat pada air Nano Can sekarang.

 

Wan Ramlah Binti Wan Matzin – Kota Bharu, Kelantan  Kencing manis, kerap kencing pada waktu malam.

Saya berasa amat yakin dan terus menggunakan Nano Water Can apabila mengetahui tentang produk ini. Saya berasa semakin bertenaga selepas menggunakannya. Juga tiada lagi mengalami masalah kerap kencing pada waktu tidur.

 

Che Noh Che Mat – Kota Bharu, Kelantan  Kencing manis dan sakit sendi.

Diperkenalkan oleh upline, En. Fauzi dan En. Naim. Mulanya tidak percaya dan tiada keyakinan pada produk ini. Lepas menggunakannya untuk beberapa hari, terasa ada perubahan, lebih ceria dan sihat.

 

Mek Som Binti Taib – Kampung Dengir, Terengganu  Kencing manis dan masalah saraf jari.

Diperkenalkan oleh En. Mansor. Selepas menggunakan produk ini, gula dalam darah jatuh sampai 5 dan masalah saraf jari semakin sembuh sekarang. Saya amat berpuas hati dan mempunyai keyakinan yang kuat pada air Nano Can sekarang.

 

Haji Nawi Bin Awang – Kota Bharu, Kelantan  Penyakit Parkinson, tenaga lemah,  kaki selalu kejang, tidak dapat mengangkat tangan, tidak dapat menggaru kepala, sembelit teruk dan kencing kotor.

Pertama kali mencuba Nano Water Can, saya amat berminat dan yakin. Pada peringkat awal menggunakan Nano Water Can ini, saya mengalami demam, sakit kepala dan sakit pinggang. Selepas 2-3 hari, semakin sembuh dan banyak masalah telahpun selesai.

 

Eshah Binti Deris – Kota Bharu, Kelantan  Kencing manis dan tahap gula dalam darah antara 16-20.

Diperkenalkan oleh kawan dan tidak percaya apabila bertemu produk ini. Selepas minum air Nano Can ini, tahap gula dalam darah sekarang antara 6-7 sahaja. Buang air kecil pun tiada kerap lagi. Ada keyakinan yang kuat pada air Nano Can Sekarang.

 

Mohamed Nisar Bin Ali  – Jerteh, Terengganu  Sakit pinggang selepas berlaku kemalangan 8 tahun yang lalu.

Diperkenalkan oleh Encik Golbaha, kurang yakin pada kali pertama bertemu produk ini. Saya cuba produk ini untuk lebih kurang 1 bulan. Kesakitan di bahagian pinggang saya sudah hilang dan sembuh. Saya begitu yakin dengan air Nano Can sekarang.

 

Norasikim Binti Yusof – Kelantan  Ulser-pendarahan dalam perut selama 4 tahun.

Saya menggunakan Nano Water Can selama sebulan, masalah kesihatan bertambah pulih dan tidak sakit lagi. Dengan menggunakan Nano Water Can ini dapat juga membantu keluarga dan kawan-kawan.

 

Mohd Syharizam Bin Majid  – Terengganu  Resdung, sakit tumit, lenguh-lenguh dan obesiti.

Diperkenalkan oleh abang, sukar untuk mempercayai dan kurang yakin pada kali pertama bertemu produk ini. Tetap selepas saya mencuba produk ini untuk lebih kurang 1 minggu, masalah saya telah berkurang dan penyakit saya semakin sembuh. Saya yakin dengan air Nano Can sekarang.

 

Nurul Hamidah Samiun – Terengganu  Sakit pinggang lenguh-lenguh.

Kali pertama bertemu produk ini, tidak percaya dan takut kena tipu dan membazir duit. Saya nasihati oleh kawan saya untuk mencuba produk ini untuk beberapa minggu. Sekarang masalah saya telah selesai. Saya begitu yakin pada air Nano Can sekarang.

 

Wan Mansor Ibrahim  – Terengganu  Sakit pinggang, sakit saraf, sakit lutut dan masalah kencing.

Selepas menggunakan produk ini selama 1 bulan lebih, saya boleh buang air kecil dengan selesa dan masalah lain juga semakin sembuh. Saya amat berpuas hati dan yakin pada air Nano Can sekarang.

 

Zawibh Binti Mat Amin  – Terengganu  Penyakit Stroke dan Thyroid.

Diperkenalkan oleh En. Shua dan En. Charlie Goh dan terus percaya produk ini sebab pernah mencuba produk FIR sebelum ini. Selepas saya mencuba produk ini untuk lebih kurang 1 bulan, penyakit saya beransur pulih. Saya amat berpuas hati dan yakin dengan air Nano Can ini.

 

Rukiyah Binti Abd RahmanJerteh, Terengganu  Sakit perut, sakit tulang, pening kepala, mata berair, sakit lutut.

Diperkenalkan oleh En. Mansor. Selepas menggunakan produk ini selama 4 hari, dapat berjalan seperti biasa dan tidak lagi menggunakan tongkat dan masalah lain beransur pulih. Saya amat berpuas hati dengan air Nano Can.

 

Ismail Bin Said Jerteh, Terengganu  Prostat, tiada selera makan.

Diperkenalkan oleh En. Mansor. Selepas mengguna produk ini selama 1 bulan lebih, saya boleh buang air kecil dengan selesa dan masalah buang air besar juga sudah sembuh. Saya yakin pada air Nano Can.

 

Che Minah Binti Omar Kota Bharu, Kelantan  Kencing manis & Jantung.

Semasa pertama kali menjumpai Nano Water Can, berasa penuh yakin dengan produk yang bermutu tinggi ini. Selepas menggunakan Nano Water Can dalam tempoh 6 bulan, masalah kesihatan telah sembuh. Dengan memperkenalkan Nano Water Can kepada ahli keluarga dan kawan-kawan, masalah kesihatan yang dialami oleh mereka telah pun selesai.

 

Ramli Bin Mahmood (Pak Din)Kota Bharu, Kelantan  Ditimpa kemalangan jatuh dari pokok setinggi 20 kaki, saya terlantar di wad hospital selama 20 hari dan menjalani pembedahan dibahagian belakang. Setelah keluar dari wad saya tidak dapat berjalan dan terpaksa bertongkat.

Dipelawa minum air Nano Water Can oleh Abang Aziz. Saya berasa yakin selepas minum. Mengalami demam sepanjang tempoh simptom krisis penyembuhan. Saya terus menggunakan Nano Water Can dan setelah beberapa hari kemudian saya berupaya mengayuh basikal dan dapat berjalan seperti biasa.

 

Mohd Rosslan Bin HanapiKota Bharu, Kelantan  Migrain, sakit urat, kadang kala cepat letih.

Mengetahui Nano Water Can daripada rakan sekerja iaitu En. Abdullah. Pada masa itu tidak yakin dengan apa yang diberitahunya. Selepas menggunakannya, didapati berlaku sedikit demi sedikit perubahan yang baik, dengan hati yang penuh yakin saya terus menggunakan Nano Water Can ini. Pada peringkat tanda-tanda krisis penyembuhan, sakit badan (sengal). Dalam jangka masa yang pendek, keletihan semakin hilang, mengurangkan masalah kesihatan yang dihadapi selama ini.

 

Abdullah Bin Mat ZinKota Bharu, Kelantan  Paru-paru alah kepada alat penghawa dingin. Batuk semasa waktu malam, tidur mesti berselimut. Sakit pinggang dan kaki berasa kebas-kebas apabila berdiri lama.

Mengetahui tentang Nano Water Can melalui kawan, En. T.K Shua. Pertama kali mengetahui tentang Nano Water Can, berasa kurang yakin. Menggunakan Nano Water Can selama 2 bulan dan mengamalkan minum air Nano Water Can ini 10 gelas setiap hari. Krisis penyembuhan semasa tempoh awal ialah demam selama 2 hari, batuk kuat serta mengeluarkan kahak-kahak serta sakit seluruh badan. Selepas itu, rasa badan lebih selesa dan bertenaga. Akan memperkenalkan produk ini kepada kawan-kawan dan saudara-mara kerana terbukti manfaatnya.

 

Zainiah Binti YusoffKota Bharu, Kelantan  Telinga sebelah kanan tidak dapat mendengar selama 7 bulan.

Saya berasa kurang yakin apabila diperkenalkan dengan Nano Water Can oleh kawan. Selepas seminggu menggunakan Nano Water Can, telinga dapat mendengar kembali.

 

Yusoff Bin Ismail Kota Bharu, Kelantan  Sakit pinggang apabila membongkok, sakit di bahagian kedua-dua lutut apabila duduk bertinggung.

Pada mulanya berasa kurang yakin apabila diperkenalkan oleh kawan saudara Fauzi iaitu En. Shua. Selepas menggunakannya selama 3 bulan, didapati kesakitan yang dialami dikurangkan sepenuhnya. Selain daripada itu, dapat membantu sahabat yang bermasalah kesihatan dengan menggunakan Nano Water Can.

 

Fauzi Bin IsmailKota Bharu, Kelantan  Selalu mengantuk apabila memandu kereta.

Pertama kali menjumpai Nano Water Can, saya hanya menggunakannya untuk kegunaan sendiri. Apabila saya telah menggunakan Nano Water Can saya dapati ia boleh menyelesaikan banyak masalah kesihatan diri sendiri. Saya mengamalkan meminum 10 gelas air dengan Nano Water Can setiap hari selama 2 bulan. Nano Water Can ini adalah satu produk yang amat bagus. Ramai pesakit yang sembuh apabila menggunakannya.

 

Wan Sakiah Binti Mamat Kota Bharu, Kelantan  Keletihan, sakit tumit kaki dan resdung.

Saya telah menggunakan Nano Water Can dan Tudung Binchotan selama 3 bulan, minum 8 gelas air dengan Nano Water Can sehari. Masalah resdung, sakit tumit kaki, dan keletihan telah pun selesai. Saya akan gunakan kedua-dua produk ini selama-lamanya.

 

Shaari Bin TehKota Bharu, Kelantan  Tubuh badan merasa lemah, kurang bertenaga.

Saya berasa kurang berminat apabila mengetahui melalui kawan kerana banyak produk lain yang telah dicuba. Selepas menghadiri mesyuarat pertama dan mencuba sendiri pada masa itu, saya penuh yakin dengan Nano Water Can dan terus mengunakannya sehingga sekarang selama 3 bulan. Nano Water Can memberikan lebih tenaga dan kesihatan yang baik kepada saya serta memulihkan kesihatan yang baik pada seluruh keluarga.

 

Hj. Kamarul Baharin Bin Md. ArifinKota Bharu, Kelantan  Artritis – Tangan bengkak selama 5 bulan dan tidak boleh bengkok.

Diperkenalkan oleh Pn. Linna. Pada mulanya tidak yakin dengannya. Selepas menggunakan Nano Water Can selama sebulan, masalah penyakit sembuh 100%!!! Nano Water Can – Mudah dan Ringkas!!! Tindak Balas Penyembuhan cepat!!!

 

Suapi Ismail Kota Bharu, KelantanResdung, Sakit kepala dan nafas berbau.

Pertama kali menjumpai Nano Water Can saya agak tidak percaya. Selepas menggunakan produk ini, saya berasa amat yakin dan sehingga hari ini, sudah 2 bulan saya mengamalkan minum sebanyak 10 gelas air dengan menggunakan Nano Water Can setiap hari. Masalah yang dihadapi selama ini semakin bertambah pulih.

 

Dr. Yohanes Fong Sp. And –  Surabaya, Indonesia  Sakit pinggang.

Nano Water Can Simply The BEST!!! Dulu saya menderita sakit pinggang luar biasa, ehingga waktu upacara hormat bendera selalu tidak kuat. Padahal saat itu sudah mengambil pelbagai ubat. Namun dengan minum air dari Nano Water Can secara rutin, saya tidak mempunyai masalah lagi di persendian. BYE BYE sakit pinggang!!! Setelah saya melakukan pelbagai research, saya bertambah yakin bahawa Nano Water Can ini bukan sebarang termos. Menurut penyelidikan saya, Nano Water Can berpotensi membantu mempercepatkan penyembuhan beberapa penyakit. Saya selalu memperkenalkan produk ini kepada pesakit saya. Kemanapun saya pergi, saya selalu membawa Nano Water Can.

 

Jeane EvelineMalang, Indonesia  Vertigo, Gangguan saraf.

Nano Water Can benar-benar menyembuhkan saya. Dulu saya menderita vertigo, gangguan saraf ketujuh dan tidak dapat berjalan dengan baik. Saya sudah menemui banyak doktor dan mengambil banyak ubat, namun tidak ada perubahan. Sampai suatu hari, saya diperkenalkan tentang Nano Water Can, saya mencubanya dalam beberapa hari, didapati penyakit saya beransur-ansur pulih. Hingga hari ini saya semakin sihat dan menjalankan perniagaan Nano Water Can. Bangga sekali saya dengan perniagaan ini, sekaligus dapat membantu menyembuhkan penyakit orang. Terima kasih Nano Water Can dan terima kasih SMN.

 

Taryono RogosuwitoSurabaya, Indonesia  Sakit sendi.

Nano Water Can, Termos Ajaib!!! Saya dulu tidak percaya dengan produk ini. Namun setelah saya cuba, badan menjadi lebih segar, persendian menjadi tidak sengal. Dan saya cubakan ke beberapa rakan yang mengalami nyeri sendi juga berkurang. Dengan Nano Water Can, jadwal padat saya pun menjadi tidak terasa. VIVA NANO WATER CAN!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s